2004 YLEn Eläkeläiset Pietarissa 

Pietarin kartta

Näpäytä, saat suuremman

Palautetta 

Ilkka ja Marja Jaakola: Ei mukana ollut

Marja: Kiitos Asko sinulle hienosta matkaraportista. Ilkka ja minä emme tällä retkellä olleet, mutta kiitos Seijan saimme tiedon kotisivustasi. Hieman haikeana sitä katsoi, että onpa ollut mielenkiintoista ja siellähän oli Raili, Hilkka, Leena, Marja, Kukkis ja Tuomet ja Seistolat jne. Paljon samaa väkeä kuin edellisellä Baltian kierroksellakin. Tuli tunne, että mitähän hauskaa matkaa Eira ja kumppanit suunnittelevat seuraavaksi. Mukaan on päästävä. Kiitos ja hyvää kesää kaikille Ylen onnellisille eläkeläisille. 

Ilkka ja Marja Jaakola 
 

Berit Hanson: Loistava juttu

Berit:  Kiitos hienosta matkakertomuksesta mukavine kuvineen. En ole vielä paneutunut kunnolla koko juttuun koska se on ihan MAHTAVA kaikkine viitteineen, siinä jää enemmänkin tutkittavaa ja saa vielä paljon lisäinfoa.

Kirjahyllystäni löytyi vanha kirja, isoisäni kirja vuodelta 1915 Katariina Suuren muistelmat hänen omien sanojensa mukaan. Tämä kirja on alkujaan ilmestynyt Lontoossa v. 1858, first edition. Onpas ollut mieluista lukemista viimeiset päivät.

Kiitos kaikesta mukavasta ja hyvää jatkoa.

Berit Hanson
 

Eira Hakulinen: Puolirampana Pietarissa 

Eira:  Olen katsonut ottamasi matkakuvat ja tulostanut luvallasi muutaman. Olet tehnyt mahtavan kavalkaadin paikoista joita nähtiin. Valitettavasti en pystynyt nauttimaan täysin kaikesta. Kävely kun oli rajoittunut. Olen saanut pelkkää hyvää palautetta matkasta. Toivottavasti nautitte myös Sallin kanssa mukanaolosta. 

Hyvää kesän alkua toivottaa 

Eira. 
 

Marja Ihanainen: Valkeat yöt

Marja:  Todellisen hieno matka, pidin aivan erityisesti siitä hyvästä ilmapiiristä ja yhteishengestä porukassamme. Matkareitti oli valittu oivallisesti. Myös nautin erityisesti Pietarhovista,Pavlovski-palatsista ja kanavaristeilystä. Kaleville annan 10+, yöllisistä silloista, samoin Askolle upeasta matkakertomuksesta, sekä matkan suunnittelijoille- kiitos teille.

Kaunista kesää, 

Ihanaisen Marja

 

Gretel Rasemann: Matkakertomus ylitti odotukseni. 

Gretel: Valtavan hieno matkakertomus, kaikkine lisätietoineen ja linkkeineen ja kuvineen, on osoittautunut minulle erittäin tärkeäksi. En voi enää nojautua omaan muistiini ja siksi, Asko, tämä sinun hieno työsi on minulle arvokas. 
Kysyit mitkä kolme nähtävyyttä olivat mielestämme parhaat.
Eremitaasin asettaisin ykköseksi, mutta en voi panna muita nähtävyyksiä paremmuusjärjestykseen. Kaikki olivat  mielenkiintoisia, kauniita, jopa prameita. Ja historialliselta taustaltaan mielenkiintoisia. Kanavaretki on kuitenkin jäänyt erityisesti mieleeni. 

Gretel Rasemann

 Penger Reijo: Eläkeläinen 

Reijo:  Katselin teidän hienoja kuvia Piatarinhovista.Olisin kovasti kiinostunut jos pääsisin porukoihin ja matkoille kansanne.Vaimokin haluaisi tulla.40v.Ylessä P.040 701 76 11 

Penger Reijo (20050206)

Lähetä palautetta! 

Minigallup matkan osanottajille
Asia  Arvio Yht Luku
Matkajärjestelyt   0 1 2 3 4 5
 19
 4 
Ohjelma   0 1 2 3 4 5
 20
Nähtäyydet   0 1 2 3 4 5
 20
Viihtyvyys   0 1 2 3 4 5
 20
Rasittavuus  0 1 2 3 4 5
 11

Kolmen kärki mielestäsi? 1.    2.   3. 
 
  1   2   3
Yht
Pietarhovi
2
1
 
8
Kanavaristeily
1
2
 
7
Tsarskoje Selo
1
   
3
Eremitaasi
1
   
3
Iisakin kirkko    
3
3
Katariinan palatsi  
1
 
2
Joutsenlampi    
1
1
Ykkössijasta 3, kakkosesta 2, kolmannesta 1 'piste'.
(Vastauksesi on vuorokauden viiveellä mukana tulostusyhteenvedossa.)

Vapaa palaute

Kirjoita otsikko palautteelle

Kirjoita palauteteksti tähän

Kirjoita nimesi tähän. (Nimettömiä ei huomoida.)

..ja sähköpostiosoitteesi

Tämän palauteviestin saa Asko KorpelaAsko Korpela 20040713 (20040509) o  o AJK kotisivu
20040608-270 o 20040713-401