20210507 Asko Korpela

Ryhdy mesenaatiksi!

Maltamme on myös kulttuurilaitos ja kulttuurin ylläpitäminen kaipaa mesenaatteja. Ryhdy mesenaatiksi, lahjoita varoja Maltan kulttuuritoimintaan.
Ihan pieni summa riittää: 10, 15, 20 euroa.
Valitse tästä muistoesine todisteeksi siitä, että olet ryhtynyt kulttuurimesenaatiksi.
10e Puhelinpussi kaulaan
15e Sukallinen Juomapullo
5-20e Villasukkapari tepasteluun tai petikaveriksi
Tee Äidistä kulttuurimesenaatti! Tästä äidille muistoksi.
(Esineen mukana saat varainsiirto-ohjeen. Kirjoita maksuun tunnistenumero.)

Sukkia tarjolla

JuomaPullot juhlapuvussa

Puhelinpusseja
Lisätietoja: Näpäytä kuvia

Kulttuurisukat Yy

Maltassa toimiva yksityisyritys Kulttuurisukat on 320 sukkaparia valmistettuaan joutunut menekkivaikeuksiin ja yrityksen ainoa työntekijä on työttömyysuhan edessä. Tämän takia yrityksen johto on keventänyt profiilia ja avannut kaksi uutta tuotantolinjaa, ryhtynyt valmistamaan puhelinpusseja ja juomapullon suojuksia. Kuin tilauksesta on ilmestynyt mahdollisuus luovuttaa tuotanto kulttuurikäyttöön: MaltaFlyygeli. Tuotannosta kertyvä tulo luovutetaan kokonaan flyygelin hankintaan (tai muuhun Maltan kultuuritoimintaan, jos päätetään ettei flyygeliä hankita)

Juomapullo on Ikean lasinen teepullo, joka on käytössä koettu hyväksi. Siinä on helppokäyttöinen juomakorkki, joka pysyy tiiviisti kiinni, ei valu reppuun. Pullossa voi myös hauduttaa teen. Pullosukan ansiosta tee säilyy kuumana pitemmälläkin retkellä. Sukat virkataan napakasti pullonmyötäisiksi ja korkkien väreihin sointuviksi, tällä hetkellä on tarjolla vaaleanpunainen ja viininpunainen vaihtoehto sekä monta iloisenkirjavaa sukkamallia. Valitse oma yhdistelmäsi!

AJK: MUISTELEE o TRUMPUTIN o LUKEE o TEKEE o AMAZ o KUNTOILEE o NEULOO
Click pictures to get closer look!