GoogleMaps


Näytä suurempi kartta
Tästä ja muista G-Map kartoista saat alle 20 sekunnissa esiin minkä hyvänsä kohdan maapallolla, esim kotitalosi. Joistakin paikoista kartta on niin tarkka, että näet autosi kuten minä omani. Voit kartan avulla mitata matkan minkä hyvänsä kahden paikan välillä, esim kotisi ja jonkun sukulaisesi tai kotoasi minne hyvänsä. G-Map kartan avulla pystyt myös mittaamaan esim lenkkireittisi pituuden. Jos et usko, niin kokeile tässä.
Näpäytä painiketta [Näytä suurempi kartta], saat kartan ja palkin, johon voit kirjoittaa osoitteen: paikkakunnan ja kadun numeroineen. Painikkeesta [Hanki reittiohjeet] saat kaksi palkkia A ja B. Niihin kirjoitat kaksi haluamaasi osoitetta. Jos saamasi reitti ei miellytä, raahaat vain hiirellä reittiviivan haluamallesi reitille. Näin voit mitata myös lenkkireittisi: kirjoitat kaksi lähellä olevaa osoitetta, valitset [Kävellen]-vaihtoehdon ja raahaat reitin eri pisteistä tarpeen mukaan.
Kotitalosi saatat nähdä, kun näpäytät yläreunan painiketta [Satelliitti] ja lähennät tarkastelupisteen (=kartan 'silmän' = itsesi) kohti maan pintaa painelemalla vasemmalla olevaa [+] merkkiä. Voit lähettää eteesi loihtimasi kartan sähköpostin liitteenä haluamaasi osoitteseen tai liittää linkin valitsemasi sivun html-koodiin.
Sinun ei tarvitse olla huolissasi tästä kartasta. Omat tietosi eivät jää tähän, vaan tämä avautuu taas uudelleen alkuperäisenä.

Asko Korpela 20081024 (20080504) o Ajk kotisivu o zzz o WebMaster