Ohjelma 19990529..31

Viron ja Unkarin kerhon kulttuurimatka Tallinnaan 29.-30.5.1999

Pasilassa 3.5.1999

Tallinnan kulttuurimatkan osanottajat,

Ryhmämme, jossa on 20 osanottajaa, on saanut kokoonpanonsa. Olen todella iloinen, että määräaikana ilmoittautui juuri sopiva määrä osanottajia. Ketään ei tarvinnut jättää rannalle ja pääsylippu- ja hotellikiintiö tuli käytetyksi. Eräät meistä ovat jo kolmatta kertaa mukana vastaavalla matkalla.

Matkapakettimme järjestäjä on Eckerö Line, joka tarjosi meille alennetun pakettihinnan à 355,50 mk, johon sisältyvät laivamatkat meno/paluu kansipaikoin, kuljetuksen Tallinnan satamasta Hotelli Olympiaan, yöpymisen 2-hengen huoneissa sekä hotelliaamiaisen. Lisäksi olemme varanneet B-luokan hytin, jonne voimme jättää päällysvaatteemme ja matkalaukkumme mennen tullen. Siitä tulee à 10 mk/henkilö.

Tapaamme lauantaina 29.5. Länsisatamassa klo 7.00 ja palaamme sinne sunnuntaina 30.5. klo 21.00. Tallinnassa meille on varattu pääsyliput lauantaina 29.5. kamarikonserttiin klo 19.00 Estonian kamarimusiikkisalissa ja sunnuntaina 30.5. klo 14.00 maailmankuulun primaballerinan Kaie Kõrbin juhlanäytökseen.

- Matkat, majoitus ja pääsyliput muodostavat matkamme peruskustannukset eli yhteensä 450 mk, jonka summan pyydämme nyt maksamaan 10.5. mennessä Viron-Unkarin kerhomme pankkitilille LEONIA 800010 1008755. Puheenjohtajamme Maija Satokangas ja Juhani Junninen joutuvat nimittäin lunastamaan pääsyliput Tallinnassa 11.5.

Lisäksi olen tilannut meille pöydät menomatkalla laivan seisovan pöydän aamiaiselle klo 10.15. Se takaa, ettei meillä ole välttämättä nälkä ennen kuin illalla, joten ennen konserttia voi kiertää kaupungilla vaikkapa ostoksilla tai käydä jossain taidenäyttelyssä. Aamiaisen hinta on 46 mk, jonka voi jo maksaa matkan perushinnan yhteydessä tai viimeistään lauantaina laivaan mentäessä. Laivayhtiössä nimittäin toivottiin. että maksaisin meidän ryhmämme aamiaiselle tulevien ateriat yhdellä kertaa. Aamiaiselle tulo on tietysti täysin vapaaehtoista.

Konsertin jälkeen meille on varattu pöydät Vanhankaupungin ruokaravintola Sub-Montesta, Rüütli 4, joka sijaitsee Nigulisten kirkkoa vastapäätä. Pasilan kupolikahvilanpitäjä Pekka Pärssinen on ravintolan osaomistaja ja on hommannut tähän liitteeksi ruokalistat, jotta voimrrie etukäteen ennen matkallelähtöä valita, mitä syömme iltapalaksi. Jokainen tietysti maksaa itse iltaruokailunsa.

Sunnuntain aloitamme Hotelli Olympian hyvällä aamiaisella enkä ole ainakaan toistaiseksi varannut Lounaspaikkaa. Monet varmaan käyvät vielä ostoksilla tai joissain näyttelyissä ennen Estonian balettinäytöstä. Estoniassa voi saada väliajalla pientä purtavaa. Joka tapauksessa Eckerö-Linella voimme mennä joukolla ravintolaan ja syödä matkamme loppuvaikutelmia kertaillen. Varaan pöydät. - Tässä kulttuurimatkamme pääpuitteet ja lisäksi soitelkaa minulle matkamme ateria- ja muista lisätoiveista

TERE TULEMAST TALLINNASSE!

Iloista matkamieltä toivottaen

Sirkka Närhinen.Puh.4583817

Osanottajaluettelo

  1. Seppo Arhala + Pirkko Harle
  2. Eira Hakulinen + Sinikka Aaltonen
  3. Salli Korpela + Asko Korpela
  4. Kauko Kotkavuori + Eila Kotkavuori
  5. Antti Lamppula + Tuuli Tukiainen
  6. Ulla Launonen + Tytti Pikkarainen
  7. Sirkka Närhinen + Pentti Närhinen
  8. Anita Wetterstrand + Leena Karjalainen
  9. Jarkko Uusitalo + Aimo Seistola
  10. Aarno Virolainen + Kaarina Virolainen

Asko Korpela 19990508 (19990508) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu