Sitruunalohi

  • 600-800 g lohifìleetä
  • suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 2 dl Arla Crème Fraichea
  • puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 1 tl salviaa (tai tilliä)
Leikkaa kala kuuteen osaan ja laita palat voidellulle uunivuoalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita crème fraiche, sitruunan mehu, raastettu kuori, sinappi ja salvia. Levitä seos lohelle. Paista kala kypsäksi uunissa 200 asteen lämmössä vähintään 30 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.

Aikamoinen herkku. Luulen, että sitruuna (kuori ja mehu) on se juju.

Muunnos HeSa Arla mainos 960118: Noin 15 minuutin sitruunalohi reseptistä.


Asko Korpela 981204 (981204) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu