Noin 15 minuutin sitruunalohi

  • 600-800 g lohifìleetä
  • suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 2 dl Arla Crème Fraichea
  • puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 1 tl salviaa
Leikkaa kala kuuteen osaan ja laita palat voidellulle uunivuoalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita crème fraiche, sitruunan mehu, raastettu kuori, sinappi ja salvia. Levitä seos lohelle. Paista kala kypsäksi uunissa 200 asteen lämmössä noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.

Aikamoinen herkku. Luulen, että sitruuna (kuori ja mehu) on se juju.

HeSa Arla mainos 960118


Asko Korpela 981204 (981204) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu