Kuhakatkarapu

Helen, Helsingin Energian asiakaslehti 1/98
Asemaravintolan Pekka Immonen

  1. Kuumenna paistinpannu, lisää tilkka öljyä ja ruskista sienet.
  2. Laita kalaliemi ja viini kattilaan. Kiehauta. Mausata kuhafileet suolalla ja pippurilla. Taita fileet ja hauduta. Nosta kattila pois liedeltä ja kypsytä fileitä kannen alla.
  3. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää sienet, purjo ja porkkana. Keitä hetki ja lisää katkaravut. Kiehauta. Mausta salaatti suolalla, pippurilla ja persiljalla. Nosta salaatti lautaselle ja kuha sen päälle. Mausta pestokastikkeella. Tarjoa lisänä keitettyä perunaa.

AJK kotisivu o Harrastesivulle

Asko Korpela, kansantaloustieteen lehtori, Helsingin kauppakorkeakoulu

Asko Korpela 980310 (980310) Asko.Korpela@kolumbus.fi (palaute tekijälle)