Kirjolohi-kasvishöystö

neljälle

 Ainekset  

  • 350 g marinoituja kiriolohisuikaleita
  • 100 g (½ pss) pakastettua sipulia
  • ½ punaista paprikaa suikaleina
  • ½ keltaista paprikaa suikaleina
  • 1/4 kesäkurpitsaa suikaleina
  • tilkka rypsiöljyä
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl kalafondia tai
  • ½ kalaliemikuutiota
  • 1 dl ruokacremeä tai kermaa
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1-2 tl basilikaa
  • (100 g kuorittuja katkarapuja)

Tee näin

  1. Kuullota sipulia ja kasvissuikaleita öljyssä vokissa tai suuressa paistinpannussa 5-10 minuuttia.
  2. Lisää vesi, fondi- tai liemikuutio, ruokacreme, sitruunamehu, basilika ja kirjolohisuikaleet.
  3. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes kirjolohisuikaleet ovat kypsiä.
  4. Lisää halutessasi joukkoon valutetut katkaravut.
  5. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.

Lähde Suomen kalankasvattajaliitto r.y.

Asko Korpela 19991018 (19991018) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu o Herkkusivu