FetaYrttiKastike [ccc]

Ainekset:

  • 150 g feta-juustoa tai vuohenjuustoa
  • 5 tomaattia
  • pari valkosipulin kynttä
  • haudutettua sipulisilppua
  • pari isoa tomaattia
  • pieni purkki kapriksia
  • 1 tl mustapippuria, 1 tl basilikaa, 1 tl oreganoa, 1 tl timjamia

  •  

     

Tee näin:

  1. Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja kuori tomaatit. Poista siemenkodat ja paloittele tomaatit.
  2. Hauduta sipulisilppu, lisää tomaatit. Lisää hetken päästä valkosipulimurska, kaprikset ja kuutioitu juusto. Mausta.
  3. Hauduta n. 10 minuuttia.
  4. Osa juustosta saa jäädä kiinteäksi.
  5. Jos haluat, voit lisätä kasvislientä tai kermaa.
  6. Tarkista suola.
  7. PS. Käytin kuivattuja yrttejä + lisänä tuoretta basilikaa. Hyviä makuelämyksiä!!!

    20090920 Kirsti Palomäki tarjosi kuha- ja ahvenfileiden kanssa

Lähde:Kirsti Palomäki 20090923

Asko Korpela 20090925 (20090925) o AJK kotisivu o Herkkusivu o Webmaster