Livornonkatu 8 Livornonkatu 8 Livornonkatu 8 home page AJK
Näpäytä kuvia, saat suurempina!

Aikalisän kotisivu

  Tämä on kaikille avoin nettisivusto, johon on tarkoitus koota meitä itseämme ja mahdollisesti muitakin kiinnostavaa Aikalisää koskevaa aineistoa. Samalla se kertyessään on Aikalisä asukasyhteisön jatkuvasti laajeneva historiikki. Tietotarjotin meille ja meistä kiinnostuneille. (Nilsiässä vastaavaa.)

Osastoja:

Kartta Kartta Orkidea
 1. Tiedotteet
 2. Tapahtumat
 3. Valokuvat
 4. Livornon Tori
 5. Ideoita
 6. Omat sivut
 7. Palautetta

Tiedotteet

Tiedotteet koottuna ja sisällysluettelon kautta helposti esille saatavana arkistona.
Kerrosten pohjapiirustukset o Asukkaan näköisiä asuntoja Matti Seppänen RY 2016

Tapahtumat

Matkakertomukset ja tapahtumat ja valokuvat.

Valokuvat

 1. 20160329-Aikalisä, Jumppa (14)
 2. 20160423-Ala-Aula (10)
 3. Tutustumissivu

Tapahtumat

Yhteiset tapahtumat, joista tähän voidaan laatia kuvakertomuksia ja yhteenvetoja. Jouluglögit, pihatalkoot yms. Täälläkin o Kuvia (Milloin teemme retken?)

Livornon Tori

Ostetaan ja myydään, annetaan ja tarvitaan.

Omat sivut

Halukkailla on mahdollisuus sivuston ylläpitäjän kautta pitää omaa kotisivua arkistona itselleen ja kanavana myös meitä muita mahdollisesti kiinnostaville kertomuksille ja asioille. Periaatteessa kaikilla sivuilla on palauteruutu, jota käyttäen palautetta voidaan antaa saman tien.
 1. Sinun sivut
 2. AJK sivut
 3. Matti Seppänen

Ideoita:

Rupattelupysäkki.
Kun meillä on ennennäkemättömän upea ala-aula, niin eikö sinne voisi järjestää yhteisöhengen virkistämiseksi jonkun rupattelupysäyttäjän, kahvi- tai jonkun muun juoma-automaatin mahdollisine naposteluineen.
Vihannestori.
Ollen itse liikuntarajoitteisena nettiruokapalvelun Kauppahalli24 varassa minulla on sellainen ongelma, että kauppa toimittaa eräitä asioita liian suurina annoksina. Ehkä joku muukin kokee samaa. Ihmettelen, eikö voitaisi perustaa eräänlainen vihannespörssi, kylmälaatikko, ottaa jonkun yleisen tilan jääkaappi sellaiseen käyttöön, että sinne voisi laittaa kenen hyvänsä otettavaksi esim puolikkaan varsiselleriä, porkkanapussin puolikkaan tai muutaman tomaatin tms ja sieltä saisi tarvitseva tai äkillisen puutteen yllättämä vapaasti ottaa. Eikö tämäkin olisi yhteisöllisen hengen mukainen juttu?

Lähetä palautetta! 

Kirjoita otsikko palautteelle

Kirjoita palauteteksti tähän

Kirjoita nimesi tähän. (Nimettömiä ei huomoida.)

..ja sähköpostiosoitteesi

Tämän palauteviestin saa Asko Korpela